Snel boeken

Blog

 • Algemeen

Het ruimste aanbod stacaravans

2019-01-16
van parador

Is uw stacaravan aan vervanging toe of begint u van helemaal van nul en bent u op zoek naar het ideale 2e verblijf? Bekijk dan zeker het aanbod van Caravandeal. 
Steeds meer dan 30 modellen direct uit voorraad leverbaar! 

 • Algemeen

Boek uw vakantie 2019

2019-01-04
van parador

Weet u al wanneer u op vakantie wilt in 2019? Gaat u een weekendje weg in de lente of zoekt u juist een gezellig vakantiepark voor de zomervakantie? Boek een vakantie bij Parador Parcs!

 • Algemeen

Wintercamping Belgie

2018-11-15
van parador

Kamperen in de wintermaanden? Kom naar de wintercampings van Parador Vakantieparken! U bent het hele jaar door van harte welkom op Breebos en De Brem. 

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet als vakantiewoning? Kom in de weekends van 20 & 21 oktober en 27 & 28 oktober naar de Experience center van Caravandeal en Chalet Invest voor een grote stockverkoop! Bij aankoop krijgt u een gratis jaarstaanplaats voor 2019 op een Parador Vakantiepark. 

 • Algemeen

Mantelzorgwoning

2018-10-11

Bij Caravandeal & Chalet Invest kunt u terecht voor een mantelzorgwoning. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunt u zorgen voor uw naasten in uw eigen omgeving.

 

 • Verblijfpark Dallas

Oostende

2018-08-17
van parador

Bezoek de badplaats Oostende, een prachtige plaats aan de kust met verschillende musea, restaurants en winkels

 • Verblijfpark Dallas

Sea Life Blankeberge

2018-08-16
van parador

Op vakantie op verblijfpark Dallas? Breng dan een bezoek aan Sea Life Blankeberge! Ontdek meer dan 2500 dieren in 50 verschillende aquaria en leer meer over alle bijzondere dieren die leven onderwater over de hele wereld!

 • Verblijfpark Dallas

Gentse Feesten

2018-06-28
van parador

De 175e editie van de Gentse Feesten staat volgende maand weer op het programma. Van 13 tot en met 22 juli is het elke dag feest in Gent. De hele week worden er optredens verzorgd door nationale en internationale artiesten, daarnaast zijn er honderden binnen- en buitenactiviteiten zoals de uitzending van de finale van het WK voetbal, de kermis op de vrijdagmarkt.

 • Algemeen

Belgische vakantieparken met Wifi

2018-06-26
van parador

Ook tijdens uw vakantie steeds op de hoogte van het laatste nieuws en social media of nog even wat werk doen? Deze Belgische vakantieparken beschikken over Wifi.

 • Verblijfpark Dallas

Brugge

2018-06-26
van parador

Brugge is een stad met veel historie, en dat is nog te zien in de gebouwen die daar staan. De Belfort van Brugge is hier een mooi voorbeeld van. De toren, gelegen op de Grote markt, kent een hoogte van 83 meter. Om de top te bereiken moeten er 366 treden beklommen worden, de toren is opgenomen op de wereld erfgoedlijst.

Ontdek meer tips voor uw stedentrip Brugge

 • Verblijfpark Dallas

Blankenberge

2018-06-18
van parador

Echt genieten van de Belgische kust kan in Blankenberge, een mooie badplaats in Vlaanderen. U kunt hier lekker uitwaaien op de pier, zonnen op het strand of een bezoekje brengen aan het huisje van Majutte.

 • Verblijfpark Dallas

Plopsaland

2018-06-13
van parador

Plopsaland de Panne, het leukste pretpark in het westen van België. Gelegen in de Panne, vlak bij zee en grenzend aan de Franse grens. Het themapark van Studio 100 is het ideale dagje uit voor jong en oud. Het park heeft de naam te danken aan de kinderprogramma’s Kabouter Plop en Samson en Gert.

 • Verblijfpark Dallas

Gent

2018-06-08
van parador

Gent, een stad met een grote historie. Dat is zeker nog te zien aan de gebouwen in de binnenstad. Denk aan ‘de drie torens’, bestaand uit: het belfort, de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal. Verder is ‘Het Gravensteen’ ook een zeer mooie bezienswaardigheid, dit is de enige overgebleven middeleeuwse burcht in Vlaanderen en kent een nog vrijwel intact verdedigingssysteem.