Snel boeken

Camping aan Belgische Kust

Houdt u er ook van om vakantie te vieren aan de kust? In de ochtend direct naar de zee en in de avond nog een strandwandeling. De kust is voor veel vakantiegangers dan ook de ideale vakantiebestemming. Zeker een vakantie aan de Belgische kust is erg geliefd. Onze camping aan Belgische Kust is erg populair. Ontdek nu ook Verblijfpark Dallas.

Camping aan Belgische Kust

Verblijfpark Dallas is een populaire bestemming voor liefhebbers van de Belgische Kust. Dit komt doordat onze camping aan Belgische Kust aan de populaire badplaats Blankenberge ligt. Ons Verblijfpark is 2,5 ha groot en heeft een absolute topligging. Onze camping is centraal gelegen vlakbij een winkelcentrum, sportcentrum en ontzettend veel vermaak. Zo kunt u vanaf onze camping het Sealife Center bezoeken of bijvoorbeeld een avondje gaan bowlen in de bowlinghal. Meer over onze camping Belgische kust.

Kampeerplaats of accommodatie?

Op onze camping aan Belgische Kust bent u van harte welkom met uw eigen tent of caravan. Houdt u er liever van om te verblijven in een aangename accommodatie? Dan kunt u een comfortabele vakantiewoning huren. Deze kunnen verschillen van maat/merk en grootte. Onze kampeerplaatsen hebben altijd een toplocatie aan zee. Op onze camping vindt u altijd een bruisende sfeer waar u zich snel thuis zult voelen.