Snel boeken

Camping aan zee België

Bent u op zoek naar een bruisende camping aan zee België? Verblijfpark Dallas ligt op 50 meter afstand van het strand. Hier geniet u van een heerlijke strandvakantie aan de Belgische kust.

Genieten aan de Belgische kust

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijke vakantie aan de Belgische kust kunt u terecht bij onze camping aan zee België. Hier geniet u van het ultieme vakantiegevoel. Zodra u wakker wordt geniet u van zon, zee en strand. Vlakbij Verblijfpark Dallas bevindt zich het gezellige centrum van de badplaats Blankenberge. Daarnaast is er in de omgeving genoeg te doen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Serpentarium, ontdek het Sealife Center, de jachthaven of winkel in een groot warenhuis.

Unieke ligging Verblijfpark Dallas

  • Op 50 meter van het strand
  • Op 2 km van het bruisende stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • In de onmiddellijke omgeving van een groot warenhuis, bowlinghal, sportcentrum en tal van bezienswaardigheden

Vakantie voor jong en oud

Onze camping aan zee België is een ideale camping voor jong en oud. Iedereen kan hier een leuke vakantie beleven. Direct aan onze camping Belgische kust is er ontzettend veel te doen en beleeft u volop waterpret. Op onze familiecamping aan zee vindt u een gezellige speelweide en een leuke speeltuin voor kinderen. Wanneer ze het strand zat zijn, kunnen ze hier de hele dag klimmen en klauteren.

Vakantie Belgische kust boeken

Camping aan zee België

Camping aan zee België

Camping Dallas verhuurt fijne accommodaties, biedt mooie kampeerplekken aan én biedt de mogelijkheid om een eigen chalet of stacaravan te kopen en de plaatsen. Wanneer u houdt van luxe kunt u bij ons verblijven in een vakantiewoning aan zee. Beleeft u liever het echte kampeergevoel? Dan kunt u kamperen op de kampeerplaatsen op onze camping aan zee België.

Boek uw verblijf