Snel boeken

Camping België kust

Ieder jaar weer is de Belgische Kust voor veel mensen de ideale vakantiebestemming. Met de gezellige boulevards, leuke activiteiten en prachtige stranden is het ook een ultieme vakantiebeleving. Zoekt u een sfeervolle Camping België kust vlakbij het strand? Ontdek dan Verblijfpark Dallas.

Vakantie aan strand

Tijdens uw vakantie aan de Belgische Kust kunt u echt genieten. Hier vindt u alle ingrediënten voor een goede vakantie: zon, zee en strand. Rondom onze Camping België kust is genoeg te doen. Camping Dallas is centraal gelegen vlakbij het centrum van Blankenberge en met uitstapjes naar Sealife Center, bowlinghal en een openbaar zwembad. Daarnaast beleeft u de grootste waterpret in de zee of kunt u lekker ontspannen op het strand.

Kamperen of huren op Verblijfpark Dallas?

Een vakantie aan de Belgische kust is ontzettend fijn. Heerlijk ontspannen en verschillende activiteiten ondernemen. Op onze Camping aan België Kust kunt u tijdens deze vakantie verblijven. Hier kunt u kamperen met uw eigen stacaravan of tent op de fijne kampeerplaatsen. Tijdens het kamperen beleeft u de bruisende sfeer van Verblijfpark Dallas. Daarnaast kunt u ook verblijven in één van onze Holiday Homes. Deze accommodatie biedt net even meer luxe en u hoeft geen eigen kampeerspullen mee te nemen. Op onze camping Belgische Kust kunt u korte tijd verblijven, maar zijn er ook jaarplaatsen en seizoen plaatsen beschikbaar.

Uw eigen verblijf op onze camping aan zee

Wilt u graag uw eigen droomverblijf kopen op een camping aan zee Belgie? Een eigen chalet, stacaravan of vakantiewoning geeft u enorm de ruimte om op vakantie te gaan wanneer u wilt. U krijgt veel vrijheid en ruimte. Het hele jaar door kunt u genieten van een weekendje weg of een vakantie. Steeds meer mensen verblijven dan ook vaak voor lange tijd op onze Camping België kust. Hier kunt u een heel seizoen genieten aan zee of de verschillende seizoenen in de omgeving van Blankenberge meemaken.

Waarom onze Camping België Kust?

Verblijfpark Dallas dankt zijn immense populariteit onder andere aan zijn unieke topligging: 

  • Op 50 meter van het strand
  • Op 2 km van het bruisende stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • In de onmiddellijke omgeving van een groot warenhuis, bowlinghal, sportcentrum en tal van bezienswaardigheden

Boek uw verblijf op onze populaire Camping België Kust

Camping België Kust