Snel boeken

Camping Belgische kust

Zon, zee, strand…de ultieme vakantie voor veel mensen! De Belgische kust is dan ook een geliefde vakantiebestemming. Bent u op zoek naar een camping Belgische kust? Ontdek dan Verblijfpark Dallas. Met de zwemspullen onder de arm direct vanaf de camping naar het strand.

Verblijven aan het strand

Verblijfpark Dallas bevindt zich op slechts 50 meter van het strand van Blankenberge. Vanaf onze camping Belgische kust loopt u zo het strand op. Het strand van Blankenberge staat bekend om de gezellige sfeer, zeker in de zomer. Ook de sfeervolle boulevards, terrassen en leuke winkels zijn trekpleisters voor vele vakantiegangers.

Vakantie of tweede thuis op camping Belgische kust

Op Verblijfpark Dallas worden verschillende verblijfplaatsen aangeboden. Op de camping Belgische kust kunt u kamperen voor een super leuke vakantie, een heel seizoen of het hele jaar! Verblijfpark Dallas zorgt ervoor dat iedereen zich hier direct thuis voelt. Door de goede locatie en de bruisende sfeer op de camping beleeft u hier altijd een goede tijd. Wilt u liever een vakantiewoning aan zee? Ook dat is mogelijk bij Verblijfpark Dallas.

Camping Belgische kust

 

Camping Belgische kust

De unieke ligging van Verblijfpark Dallas zorgt ervoor dat deze camping Belgische kust “the place to be” is voor een ontzettend leuke vakantie. Direct aan de Belgische kust verblijven is voor jong en oud erg leuk. Hier beleeft u volop waterpret en het ultieme vakantiegevoel. Verblijfpark Dallas biedt alle moderne faciliteiten aan.

Unieke ligging Verblijfpark Dallas

  • Op 50 meter van het strand
  • Op 2 km van het bruisende stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • In de onmiddellijke omgeving van een groot warenhuis, bowlinghal, sportcentrum en tal van bezienswaardigheden

Boek uw verblijf