Snel boeken

Chalet aan zee

Verblijfpark Dallas heeft ook voor u een prachtige chalet aan zee. De chalet aan zee is voor vele mensen een droom. Als dit ook voor u een droom is, dan is er nu de mogelijkheid om uw eigen chalet aan zee te krijgen. Want Verblijfpark Dallas heeft meer dan 10 nieuwe staanplaatsen gemaakt. Prachtige plekken waar ook uw chalet aan zee kan komen te staan. Informeer snel naar de mogelijkheden!

Koop uw eigen chalet aan zee

Doordat er 18 nieuwe staanplaatsen zijn gemaakt op ons park, heeft u de mogelijkheid om een prachtig plekje te krijgen voor uw eigen chalet aan zee. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een eigen chalet te kopen. Maar een chalet aan zee wordt toch als de beste investering gezien. Natuurlijk om zelf heerlijk te kunnen genieten, maar tevens een goede financiële investering. Wij kunnen u helpen bij de aanschaf en plaatsing van uw eigen chalet aan zee.

Neem nu contact met ons op

Experience center

Op ons Experience center van meer dan 3000 m² te Rijkevorsel staan permanent meer dan 30 modellen ten toon, zodat u meteen de verschillende opties en mogelijkheden kan verkennen, gaande van een basic uitvoering tot pure luxe en dit in alle denkbare maten.

Neem nu contact met ons op voor uw eigen chalet aan zee

 

Chalet aan zee huren

Het is ook mogelijk om (eerst) een chalet aan zee te huren. Niet alleen in de zomervakantie, maar ook in de andere maanden van het jaar. Voor welk moment u ook kiest, uitwaaien aan zee kan altijd. Omdat ons Verblijfpark Dallas slecht 50 meter van het strand vandaan ligt, is dit de ideale plek voor een vakantiewoning aan zee. Ontdek nu onze chalets aan zee, en geniet van een onbezorgde vakantie.