Snel boeken

Chalet aan zee kopen

Op ons Verblijfpark Dallas is het mogelijk om uw eigen chalet aan zee te kopen. Doordat wij prachtige nieuwe jaarplaatsen hebben gecreëerd, kan misschien uw droom ook in vervulling gaan. Een chalet aan zee kopen staat misschien wel bij veel mensen op het verlanglijstje, maar er moet natuurlijk wel plek zijn. Op ons prachtige vakantiepark aan de Belgische kust is dit nu mogelijk. Kies een prachtige jaarplaats en koop een chalet aan zee.

Hoe koopt u een chalet aan zee?

Heeft u er al eens aan gedacht om uw eigen chalet of stacaravan aan te schaffen en hiervoor een mooi plekje uit te zoeken op één van onze parken zodat u het hele jaar door kan genieten? Steeds meer mensen kiezen resoluut om te verblijven op één van onze parken, maar ook als investering is de aanschaf van een stacaravan of chalet een goede zet! Op dit moment zijn er op verschillende plekken jaarplaatsen beschikbaar, dus informeer snel naar de mogelijkheden. Maar wilt u graag een chalet aan zee kopen? Dan bent u Verblijfpark Dallas aan het goede adres. Ook het maken van uw droomchalet, de financiering en het plaatsen kunnen we helemaal voor u regelen.

Informeer nu voor uw eigen chalet aan zee!

Uw droomchalet aan zee op maat gemaakt

Chalet Invest is de specialist in compleet maatwerk! Hier kan u uw eigen chalet van A tot Z zelf ontwerpen en samenstellen. Wenst u een chalet met een bepaalde oppervlakte, indeling of andere specificaties, dan bent u bij Chalet Invest aan het juiste adres.  U vraagt, zij bouwen, en dit allemaal volgens uw wensen en budget.

Vooraf stellen zij samen met u een gratis lastenboek op met een vaste prijs. 
Alsook wordt actief betrokken bij het gehele productieproces, geen verrassingen dus!

Neem nu contact op met Chalet Invest!

De financieringsmogelijkheden voor uw chalet aan zee

Wij bieden u bij uw aankoop van een chalet of stacaravan zéér aantrekkelijke financieringsmogelijkheden! 
Zowel voor nieuwe als voor occasie caravans en chalets, zelfs zonder voorschot. Kortom, financieringen op maat volgens uw budget en mogelijkheden. Zo betaalt u op uw eigen ritme, terwijl u al ten volle kan genieten van uw droomverblijf!
 
Neem nu contact op voor meer informatie, financieringsmogelijkheden en promoties!

Transport en plaatsen van uw chalet aan zee

Uw chalet of stacaravan wordt in eigen regie naar de plaats van bestemming getransporteerd, geplaatst en aangesloten. Ook hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken, wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Kies nu uw eigen chalet aan zee: meer dan 30 modellen

Op ons Experience Center van meer dan 3000 m² te Rijkevorsel staan permanent meer dan 30 modellen ten toon, zodat u meteen de verschillende opties en mogelijkheden kan verkennen, gaande van een basic uitvoering tot pure luxe en dit in alle denkbare maten.

Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Op zoek naar een stacaravan?Aanbod stacaravans

 

Voortenten op maatLees meer

Op zoek naar een chalet?Aanbod chalets

 

Stacaravan trappenLees meer

Altijd scherpe deals!Outlet actie!

 

Houten terrassenLees meer