Snel boeken

Jaarplaatsen

De jaarplaatsen 'camping aan zee' zijn zeer geschikt als tweede verblijf. Vele mensen op ons mooie vakantiepark Dallas hebben hier al voor gekozen. Doordat de jaarplaatsen aan zee uniek gelegen zijn, is dit voor veel mensen een ideale verblijfplek geworden. Ons ruime vakantiepark is van alle gemakken voorzien, en omdat de omgeving heel erg mooi is, komen vele kampeerders jaarlijks naar ons vakantiepark. De mooiste jaarplaatsen liggen niet alleen aan zee, maar ook vlakbij enkele gezellige plaatsen.

Neem nu contact met ons op voor de mooiste jaarplaats aan zee!

Kies nu uw eigen jaarplaats camping aan zee

Verblijfpark Dallas is een prachtig vakantiepark dat vele nieuwe jaarplaatsen beschikbaar heeft. Kies een plek die u bevalt en kies bij Caravandeal & Chalet Invest de stacaravan of chalet van uw dromen. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij al vele stacaravans geplaatst op de jaarplaatsen aan zee. Wij kunnen u helpen van de aanschaf, financiering tot het plaatsen van een nieuwe of tweedehands stacaravan of chalet.

Jaarplaats aan zee, een droom voor velen

Door de unieke locatie zijn de jaarplaatsen camping aan zee zeer geliefd. U heeft direct een vakantiegevoel doordat ons verblijfpark bij de kust gelegen is. In dit gebied vind je mooie natuur en kun je heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook zijn alle voorzieningen heel dichtbij. De combinatie van beiden heeft de jaarplaats camping aan zee erg populair gemaakt. Een eigen chalet hebben op een prachtig vakantiepark aan de Belgische kust: een droom voor velen.

Laat uw droom uitkomen en informeer nu naar de mogelijkheden!

Neem nu contact met ons op voor de mooiste jaarplaats aan zee!

Chalet aan zee kopen

Doordat wij nieuwe jaarplaatsen op Verblijfpark Dallas hebben gemaakt, is er weer de mogelijkheid om op uw eigen jaarplaats een chalet aan zee te kopen. Door de unieke locatie van ons park, zijn al zeer veel mensen erg tevreden over hun eigen chalet aan zee. Wilt u precies weten op welke manier u ook een chalet aan zee kan kopen? Neem dan z.s.m. contact met ons op, en wij helpen u graag verder.

 

Uw eigen chalet op de jaarplaats aan zee

Wat een vooruitzicht! Een eigen stacaravan of chalet op een prachtige jaarplaats aan de Belgische kust. Dit is mogelijk op Verblijfpark Dallas. Wij kunnen voor u het gehele traject van aankoop, financiering en plaatsing regelen. Neem hiervoor een kijkje op CaravandealStacaravanoutlet en Chaletinvest.

Faciliteiten rondom de jaarplaatsen

Naast de prachtige natuur hebben de jaarplaatsen camping aan zee ook alle faciliteiten die u van een modern vakantiepark kan verwachten. Natuurlijk zijn er in het hoogseizoen tal van activiteiten. Verblijfpark Dallas dankt zijn immense populariteit onder andere aan zijn unieke topligging. Ook de faciliteiten dragen bij aan deze populariteit. Hieronder de belangrijkste aspecten van onze jaarplaatsen camping aan zee:

  • Op 50 meter van het strand
  • Op 2 km van het bruisende stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • In de onmiddellijke omgeving van een groot warenhuis, bowlinghal, sportcentrum en tal van bezienswaardigheden 

Per direct beschikbaar: Jaarplaatsen camping aan zee

Natuurlijk is een jaarplaats camping aan zee erg geliefd en zijn de mooiste jaarplaatsen erg schaars. Op Verblijfpark Dallas hebben wij nog enkele prachtige jaarplaatsen beschikbaar. Kies uw eigen perceel, koop een mooie stacaravan of chalet en geniet de rest van uw leven aan de Belgische kust.

Neem nu contact met ons op voor de mooiste jaarplaats aan zee!