Snel boeken

Kamperen

Verblijfpark Dallas is al jarenlang voor vele gasten de enige echte camping aan zee. Want ons vakantiepark ligt maar 50 meter van de Belgische kust vandaan. Een uniek plek voor een camping aan zee. Een echte toplocatie voor deze camping aan zee. Op verblijfpark Dallas ervaart u een bruisende sfeer. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich hier meteen thuis voelt op onze camping aan zee! 

Camping aan zee ook voor u

 Op onze camping aan zee zijn verschillende mogelijkheden om voor een korte of langere periode te verblijven. Doordat u bij ons gratis zon, zee en strand krijgt, zijn de kampeerplekken zeer in trek. Dit kan met uw eigen kampeermiddel. Wilt u liever een Holiday Home huren? Dat is ook mogelijk. En inmiddels zijn er zelfs vele gasten die hun eigen jaarplaats hebben. Wat u ook kiest op onze camping aan zee, de Belgische kust blijft de favoriete plek van zeer veel mensen.

Kies nu voor uw camping aan zee!

Het gezellige strand van Blankenberge

Vanaf onze camping aan zee loopt u binnen een paar minuten naar het mooie strand van Blankenberge. Vanaf verblijfpark Dallas loopt u zo het strand. Niet alleen onze camping aan zee staat bekend om de gezellige sfeer, maar deze vindt u ook terug op het strand van Blankenberge. De zomermaanden zijn natuurlijk favoriet van velen. De sfeervolle boulevards en terrassen zijn altijd goed gevuld, en zorgen voor een goede aanvulling op onze camping aan zee. Ook de vele leuke winkels zijn erg populair bij onze gasten.

Waarom kiezen voor onze camping aan zee?

Vele mensen hebben al gekozen voor onze camping aan zee. En ze komen altijd graag terug. En dit is niet zomaar. Want wat je aantreft op ons Verblijfpark Dallas, inclusief de omgeving, is echt uniek. Kies daarom ook voor onze camping aan zee en geniet van:

  • Prachtig strand op maar 50 meter afstand
  • Mooie grote kampeerplekken met elektra
  • Een supergezellige camping
  • Vele moderne faciliteiten op onze camping aan zee
  • Op maar 2 kilometer afstand een bruisend stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • Vele sportieve activiteiten in de omgeving

Kortom: Op Verblijfpark Dallas bieden wij voor elk type reiziger een passend verblijf!

Kies nu voor uw camping aan zee!