Camping Belgische kust

Zon, zee, strand…de ultieme vakantie voor veel mensen! De Belgische kust is dan ook een geliefde vakantiebestemming. Bent u op zoek naar een camping Belgische kust? Ontdek dan Verblijfpark Dallas. Met de zwemspullen onder de arm direct vanaf de camping naar het strand.

Verblijven aan het strand

Verblijfpark Dallas bevindt zich op slechts 50 meter van het strand van Blankenberge. Vanaf onze camping Belgische kust loopt u zo het strand op. Het strand van Blankenberge staat bekend om de gezellige sfeer, zeker in de zomer. Ook de sfeervolle boulevards, terrassen en leuke winkels zijn trekpleisters voor vele vakantiegangers.

Vakantie of tweede thuis op camping Belgische kust

Op Verblijfpark Dallas worden verschillende verblijfplaatsen aangeboden. Op de camping Belgische kust kunt u kamperen voor een super leuke vakantie, een heel seizoen of het hele jaar! Verblijfpark Dallas zorgt ervoor dat iedereen zich hier direct thuis voelt. Door de goede locatie en de bruisende sfeer op de camping beleeft u hier altijd een goede tijd. Wilt u liever een vakantiewoning aan zee? Ook dat is mogelijk bij Verblijfpark Dallas.

Ontdek de omgeving

Natuurlijk is het heel belangrijk dat deze mooie camping direct aan de Begische kust ligt, maar is is in de omgeving nog veel meer te beleven. Zo kunt u prachtig wandelen over de promenade langs de moderne jachthaven. Geniet van de prachtige omgeving en ontdek vooral ook de pier van Blankenberge. Vanaf de punt van de pier is er een mooi uitzicht over de boulevard van de stad.

Een ander leuk uitje is het Sea Life center. In dit aquarium is het leven onderwater zichtbaar in de aquariums. Leer alles over hoe de dieren samenleven en werken en zie haaien in het echt! Dit aquarium is het grootste aquarium van heel België. Een ander leuk uitje voor jong en oud is Seafront in Zeebrugge. Hier komt spelenderwijs alles samen over de Noordzee, hierbij kunt u denken aan Zeevaart, visserij, de onderwaterwereld en nog veel meer.

In de natuur kunt u prachtig wandelen en de natuur ontdekken. Er zijn verschillende kijkhutten waar u vogels kunt spotten, maar ook ander wild loopt hier soms rond. Geniet van de prachtige natuur en bezoek de uitkijkpunten.

Als u lang verblijft op onze camping Belgische kust is het natuurlijk ook een leuk idee om te leren surfen. Dit kan op verschillende locaties langs het strand. Wij raden je aan om dit echt te leren, want het is een top ervaring. Zo vergeet u deze leuke vakantie nooit meer!

Kamperen aan de Belgische kust

Er zijn verschillende mogelijkheden op de camping Belgische kust. Zo zijn er ruime kampeerplaatsen met electra (16 ampère), deze plaatsen zijn 80 m² tot 100 m² en hebben een centraal waterpunt. Uiteraard zijn de wegen in de nacht goed verlicht. Het centraal gelegen sanitairgebouw is voorzien van alle belangrijke faciliteiten en het gebouw is uiteraard verwarmd.

De kampeerweide zonder electra. Hier kun je genieten van een vakantie waar u echt even helemaal weg bent. De gezellige kampeerweide is vooral bedoeld voor tenten, maar uiteraard kun je op deze plaatsen ook terecht met een ander kampeermiddel in overleg. Geniet van een vakantie die u rust geeft.

Camping Belgische kust

De unieke ligging van Verblijfpark Dallas zorgt ervoor dat deze camping Belgische kust “the place to be” is voor een ontzettend leuke vakantie. Direct aan de Belgische kust verblijven is voor jong en oud erg leuk. Hier beleeft u volop waterpret en het ultieme vakantiegevoel. Verblijfpark Dallas biedt alle moderne faciliteiten aan.

Unieke ligging Verblijfpark Dallas

  • Op 50 meter van het strand
  • Op 2 km van het bruisende stadscentrum
  • De kusttram stopt vlak voor de ingang van het park
  • In de onmiddellijke omgeving van een groot warenhuis, bowlinghal, sportcentrum en tal van bezienswaardigheden