Snel boeken

Vakantiewoning aan zee

Stelt u voor, uw loopt uw vakantiewoning uit en bevindt zich op slechts 50 meter van het strand. Bij Vakantiepark Dallas vindt u een vakantiewoning aan zee. Aan de prachtige Belgische kust kunt u genieten van een onvergetelijke vakantie.

Vakantie aan de Belgische kust

Een vakantie aan de Belgische kust heeft ontzettend veel te bieden. Verblijfpark bevindt zich vlakbij het strand van Blankenberge. Hier kunt u een leuke boulevard oplopen, de pier van Blankenberge bezoeken of het Sea Life Center bezoeken. De Belgische kust staat bekend om de gezellige boulevard en fijne stranden. Dankzij de unieke ligging van verblijfpark Dallas kunt u hier elke dag van genieten.

vakantiewoning aan zee

 

Omgeving Vakantiepark Dallas

Rondom vakantiepark Dallas kunt u genieten van het strand. Daarnaast ligt onze Camping aan zee België erg centraal in de omgeving van een groot warenhuis, sportcentrum, bowlinghal en vele andere activiteiten. U kunt een bezoek brengen aan het Serpentarium met bijzondere schorpioenen en andere reptielen. Breng ook eens een bezoekje aan de prachtige jachthaven van Blankenbergen of het casino.

Boek uw vakantiewoning aan zee

Dallas is vooral populair vanwege de topligging. Alle hedendaagse comfort en voorzieningen zijn aanwezig op verblijfpark Dallas. Daarnaast kunt u hier fijne en goede service verwachten van ons personeel. Wij vinden het belangrijk dat u geniet en nemen dan ook graag al uw zorgen uit handen. Boek direct uw vakantiewoning of uw kampeerplaats.

Direct boeken